www.cartophilie.beWelkom opwww.cartophilie.be
       ?
Login/Creëer een profiel 


Manneken-Pis ClubMobile (Klein beeldcherm) Uitsluitend voor leden (gratis inschrijving)HomeSitemapWat is nieuw ?ZoekenPostkaartenFrequent Asked QuestionsSign-on Frans Engels 
 
 
www.cartophilie.be Sponsored by
Delcampe.net
Welkom op www.cartophilie.be

Menu Open bladen

Hoofd menu Artikels en boeken over oude postkaarten Hulp & Info Open blad Welkom-Samenvatting Open blad Selekteren Open blad Ontbrekende autorisatie Lijsten Open blad

Inlichting vragen of Fout melden sibyd Uitsluitend voor leden (gratis inschrijving)URL aan een kennis verzendenMeld probleeminhoud aan de sitemanager
Nederlandse versieUitgave van de eerste cartophilie.be postkaart
beperkte oplage van 200 ex. Steun cartophilie.be


Laat uw steun aan cartophilie.be zien

Veel leden verkiezen de webstek van cartophilie.be te sponsoren via de aankoop van een postkaart, eerder dan door de aankoop van andere artikelen.
Het is zover; de eerste geïllustreerde postkaart is in beperkte oplage uitgegeven en gedrukt. Het gaat om een prachtige kaart, geïllustreerd door Judith d'Hollander (dochter van Michel, gepassioneerd verzamelaar en gekend onder de schuilnaam gepetto50 op het net). Wij hopen hierin het begin te zien van een mooie carriere als illustratrice.


De gedrukte kaart is gestempeld op de beeldzijde per 21 maart 2007. De verzamelaars die een exemplaar wensen dat gestempeld is op 21 maart 2007 moeten zich haasten om te bestellen.
Wij drukken de wens uit  dat het hier een eerste kaart betreft uit een heel lange reeks. Als alle kaarten zouden verkocht raken dan zullen andere lopende projecten ook gedrukt worden.

De kost voor de realisatie en de druk beloopt 150 euro. wij hopen dus tenzeerste een grote interesse te verwekken bij u teneinde het avontuur verder te zetten van de uitgave van postkaarten met als thema de postkaartenverzameling.

Prijzen

 • Enkele kaart zonder verzending: 1 Euro (persoonlijke afhaling in Antwerpen, Charleroi of Brussel)
 • Enkele kaart in open zending : 1 Euro + verzendkosten volgens Belgisch Posttarief (de tekst zal luiden: dank voor uw steun aan de postkaartenhobby).
 • Enveloppe ter bescherming : 0,20 euro supplement 
 • Met opdracht en handtekening van de auteur: 1,50 euros supplement (gelieve een bericht te zenden met de gewenste tekst voor de opdracht indien verschillend van "Dank voor uw steun aan de postkaartenhobby"

  Bestellingen

  De bestellingen dienen te geschieden via de bladzijde Collectmania van cartophilie.be
  Men kan maximum 3 kaarten per lid bestellen.
  De kaarten worden in volgorde van bestelling geleverd tot de uitputting van de voorraad. Indien echter niet alle kaarten verkocht zouden zijn op 1 mei, dan kunnen de leden meerdere exemplaren bestellen.

  Hoe betalen ?

  Betalen gebeurt uitsluitend door overschrijving op de rekening waarvan het nummer bekend gemaakt wordt bij de bestelling op de webstek (bevestiging per e-post verstuurd ter gelegenheid van de bestelling on-line). Zij die de kaart persoonlijk willen afhalen kunnen dat doen door een afspraak te maken op een van de beurzen van Charleroi, Antwerpen of Brussel.
 • Copyright © door www.cartophilie.be Alle Rechten Voorbehouden.

  Creation Date and time: 2007-03-01 (1891 maal gelezen)

  [ Ga terug ]

  www.cartophilie.be Sponsored by
  Delcampe.net
  Dank aan Francisco B.urzi die mij in eerste instantie deze website inspireert. De code is voor 90% herschreven
  Pagina Rendering: 0.18 seconden